Cautare

2134 de rezultate pentru "grupul roche" (3.06 secunde)
Voiculescu a amintit ca "tot grupul parlamentar al UDMR-ului a votat impotriva pro-iectului si a incalcat propriul angajament". Liderul conservatorilor a mai spus ca, in consecinta, "grupul parlamentar al PC nu va vota in Camera Deputatilor Legea minoritatilor".
Animalele rare, in pericol Unul dintre motivele pentru care cei din grupul de initiativa sunt ingrijorati este si pericolul in care se afla animalele din Vacaresti.
Takko Fashion, grupul european de retail de moda ce isi desfasoara activitatea in mai mult de 1.800 de magazine din 16 tari din Europa de Vest, Centrala si de Est, a anuntat o crestere a veniturilor cu 1,6% in anul fiscal 2012/2013 intr-un mediu macroeconomic dificil.
In acest context, a fost primita cu interes stirea ca CEFAA (Comisia pentru Studierea Fenomenelor Aeriene Anormale) a guvernului din Chile, condusa de generalul Ricardo Bermudez, si GEIPAN (Grupul pentru Studiu si Informare asupra Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate), organism guvernamental din Franta, au decis sa coopereze.
In Dolj vor ajunge aproximativ 18 miliarde, pentru cateva scoli cu probleme, care au nevoie de reparatii capitale, reabilitare si consolidare - Colegiul National 'Carol I', Grupul Scolar Transporturi Auto Craiova, Grupul Scolar 'Stefan Milcu' - Calafat, Scoala cu clasele I-VIII - Valea Lungului, Breasta, Scoala cu clasele I-VIII - Urzicuta", a precizat Hardau.
Grupul Biancamano S.p.a., potrivit website-ului companiei, este principalul operator din sfera privata a serviciilor de gestiune a deseurilor municipale din Italia.
Musetescu, mustruluit de colegi Vicepresedintele PSD Mihai Tanasescu a declarat ca deputatul social-democrat Ovidiu Musetescu va avea o implicare "din ce in ce mai serioasa" in viata parlamentara, ca urmare a discutiilor "destul de puternice" pe acest subiect din grupul parlamentar PSD.
Baza militara Air Force din oras gazduia Grupul de Bombardiere 509, la ora aceea singurul din lume care puteau purta bombe nucleare.
Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat ieri punerea la dispozitie a unui midibuz de 20 de locuri pentru plecarea deputatilor din Grupul de rugaciune intr-un pelerinaj in Maramures.
Lisa a fost intervievata, privitor la experientele ei, de grupul Earth Mystery News, care a postat inregistrarea pe canalul sau media.
FARCAS) Pe 12 noiembrie 2017 a avut loc in orasul Scandicci, o suburbie a Florentei (Italia), in castelul L'Acciaiolo, a 18-a Conferinta Internationala de Ufologie organizata de asociatia GAUS (Grupul Academic de Ufologie din Scandicci), cea mai veche manifestare de acest tip din Italia propriu-zisa (una mai veche este doar cea din San Marino).
El a recapitulat ca in noiembrie 2004, grupul desfasura exercitii de formare, in largul coastei Californiei de Sud, in pregatirea unei misiuni de lupta in zona Golfului Persic.
Cei trei liberali, odinioara artizanii accederii la putere a PNL, fac parte din grupul celor cinci politicieni care contesta presedintia lui Calin Popescu Tariceanu si critica in termeni foarte duri presupusa apartenenta a acestuia la grupul de interese format in jurul lui Dinu Patriciu, atacat in numeroase randuri si de presedintele Traian Basescu.
Liderul deputatilor liberali, Crin Antonescu, a declarat ca grupul parlamentar a solicitat presedintelui Traian Basescu ca decizia "de suspendare sau nu" a ministrului Teodor Atanasiu sa fie "rationala si corecta", si nu o rafuiala politica.
"Grupul lui Stolojan are un proiect politic diferit de cel al partidului", a fost de parere senatorul liberal, confirmand in acest context speculatiile legate de intentia lui Stolojan si a celorlalti exclusi din PNL de a infiinta o formatiune minuscula, care sa fuzioneze cu PD.
Votul, pe grupuri In timpul dezbaterilor, Cristache Radulescu (PD), vicepresedinte al Comisiei de ancheta, a precizat ca grupul Aliantei D.A. ... Senatorul conservator Corneliu Pascu a precizat ca grupul PC va vota impotriva Raportului Comisiei, motivand ca deja exista un proces pe rol, la Judecatoria Sectorului 2.
Cazacu afirma ca grupul de lucru infiintat la Parlament este un organism recent aparut, iar ea este co-presedinte. Grupul este unul trans-partinic si are ca obiective combaterea violentei domestice, precum si promovarea femeilor in societate si, mai ales, in politica si administratie.
"Votez bugetul de stat pe 2007, indiferent de ce s-ar decide", a declarat Ionut Popescu, mentionand ca apartenenta sa la grupul de initiatori ai parteneriatului cu platforma liberala a lui Theodor Stolojan nu inseamna ca va vota impotriva Guvernului Tariceanu.
In declaratia facuta de Nicolai la Suceava apar grupul "Trocadero", grupul "Un Viitor pentru Romania" (UVPR) si Initiativa Social Democrata (ISL).
Astfel, vor incepe lucrari de reabilitare la Liceul Teoretic din Baneasa, Grupul Scolar Lazar Edeleanu, Scoala Generala nr.1 si Gradinita nr.3 din Navodari, Grupul Scolar Energetic din Cernavoda si la scolile din localitatile Seimeni si Istria si lucrari pentru racordarea la utilitati a unei unitati scolare din Mircea Voda.
google-analytics.com